HENKILÖSTÖKUVAUS

YRITYKSESI NÄKÖISET KUVAT

TÄHDELLISTÄ

OLEMME VALOKUVAUKSEN AMMATTILAISIA

Toteutamme juuri teidän yrityksellenne sopivat henkilöstökuvaukset! Tarjoamme monipuoliset vaihtoehdot kuvien toteutukseen. Voimme tuoda studiomme suoraan teidän tiloihinne tai voitte tulla studioillemme kuvattavaksi. Kuvillamme on tyytyväisyystakuu!

LIIKKEIDEN ERINOMAINEN SIJAINTI

Meille on helppo tulla! Liiketilamme löytyvät seitsemästä eri kaupungista, kaikki keskeisellä sijainnilla! Espoossa, Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa.

}

LAAJAT AUKIOLOAJAT

Liikkeissämme on laajat aukioloajat eikä kuvauksia varten tarvitse erikseen ajanvarausta, voitte käydä kuvauksessa aukioloaikojemme puitteissa juuri silloin kun kullekin parhaiten sopii!

NOPEA TOIMITUS

Toimitamme henkilöstökuvat tyypillisesti muutamassa arkipäivässä, nopeimmillaan jopa saman päivän aikana.

HELPPO LASKUTUS

Henkilöstökuvien onnistuu laskutuksella helposti jälkikäteen, kootusti ja kustannustehokkaasti! Tehdään juuri teidän tarpeisiinne sopiva järjestely.

MARKKINOIDEN PARAS HINNOITTELU

Meiltä saat henkilöstökuvauksen edullisesti laadusta tinkimättä. Kalleimmillaan ilman ajanvarausta tehtävä laadukas CV-premium pikakuva studiollamme otettuna maksaa editoituna 28€ yksittäin – jo 5 henkilöstä alkaen määräalennusta. Jollet usko, että tällä hinnalla saat yhtä hyvät kuvat mitä toisaalta +80€:lla, tule ottamaan koevedos!

Meillä kuvat editoidaan myös asiakkaalle yhdenmukaisen näköiseksi. Tyytyväisyystakuulla!

 

HENKILÖSTÖKUVAT KANNATTAA!

Laadukkailla, oikeanlaisilla henkilöstökuvilla voit saada uutta puhtia liiketoimintaan tai tuoda yrityksesi arvomaailmaa esille aivan uudella tavalla.

 

 

  • Varmentaa yrityksen yhteistyö mahdollisuuksia
  • Luo yrityksestä avoimen kuvan
  • Tuo luotettavuutta 
  • Madaltaa asiakkaan kynnystä ottaa yhteyttä

 

 

HENKILÖSTÖSTÄ YRITYKSEN NÄKÖINEN KUVA

Henkilöstökuvauksessa tärkeintä on tehdä sellaisia kuvia, joista välittyy brädinne mukainen tunnema.

VÄRILLISELLÄ TAUSTALLA

Tällä hetkellä saamme digitaalisesti vaihdettua kuvan taustan.

VALKOINEN TAUSTA

Puhtaan valkoinen ja tasaisen värinen tausta sopii monenlaiseen kuvaan. Syvätty henkilöstökuva on myös monikäyttöinen erilaisissa medioissa, aina nettisivuilta esitteisiin asti.

KUVAUS MILJÖÖSSÄ

Voit myös tilata mieltä kuvauksen studiomme ulkopuolelle. Tulemme kuvaamaan asiakkaan tiloihin tai vaikka ulos. Tällöin on helpointa sopia kuvauspäivä koko porukalle yhdellä kertaa.

tilakuvaus