Me ymmärrämme visuaalisuuden merkityksen tänä päivänä. Kuvat ja videot ovat tulleet pysyvästi osaksi markkinointia niin sosiaalisessa mediassa kuin muualla verkossa. Erinomainen tapa tavoittaa entistäkin kiireisempi asiakas on esimerkiksi pysäyttävä kuva. Voimakas, tunteita herättävä kuva jää katsojan mieleen ja tekee lähtemättömän vaikutuksen.

Jos sinäkin haluat erottua ja tulla huomatuksi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Toteutamme visuaalisia ratkaisuja moninaisten kuvauspalveluidemme avulla kaiken kokoisille yrityksille.

Kiinteistömarkkinoinnissa kuvakulma ilmasta tai 3D-esittelykierros on yhdessä vakuuttavien valokuvien kanssa askel kohti edelläkävijöiden joukkoa. Ravintola-alalla ytimekäs video saa ruoka-annoksen näyttämään entistä herkullisemmalta. Majoitusta tarjoava yritys on tavoitettavissa asiakkailleen toiselta puolelta maailmaa huoneistoista tehtyjen, realististen virtuaaliesittelyjen avulla.

PALVELUMME

Tarjoamme monipuolisia kuvauspalveluita aina yksittäisistä kuvauksista käsikirjoitettuihin avaimet käteen -ratkaisuihin asti.

VIRTUAALIKIERROS yhdessä 3D-mallin kanssa kertoo enemmän kuin videot tai valokuvat. Katso realistisia virtuaaliesittelyjämme klikkaamalla tästä.

VIDEO on nykyaikainen ja trendikäs tapa markkinoida omia tuotteita ja palveluita. Videoitamme voit katsoa täältä.

VALOKUVAUS ei vanhene koskaan. Sen yksinkertaisuus pysäyttää asiakkaan. Ikuistamiamme hetkiä löydät täältä.

ILMAKUVAUS on kustannustehokkaampaa kuin koskaan aiemmin. Uudet, raikkaat kuvakulmat voi hyödyntää niin videona kuin valokuvina. Hyppää kuvauskopteriimme tästä.

TIETOA MEISTÄ

Star Image on vuonna 2015 perustettu video-, valokuvaus ja virtuaaliesittelyjä sekä 3D-mallinnusta tarjoava turkulainen yritys. Toimintamme keskittyy Varsinais-Suomen alueelle, mutta meidät voi nähdä kuvaamassa ympäri Suomea. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, jos tarvitset palveluitamme vaikkapa Keski-Suomessa tai pääkapunkiseudulla.

Tuottamallamme medialla on vauhditettu asuntokauppoja, koulutettu henkilökuntaa, hankittu uusia asiakkaita ja paljon muuta! Käyttötarkoitukset palveluihimme ovatkin erittäin laajat ja vain mielikuvitus on rajana.

MITÄ UUTTA?

The tall ships races Turku 2017.

Turku tunnetaan vilkkaana kaupunkina, jossa on paljon tunnetta. Aurajoen ympärillä on lukuisia ravintoloita ja joen ranta kerää ihmiset viettämään aikaa yhdessä. Tall ships races tapahtuma loi tästä jo valmiiksi vilkkaasta kaupungista entistä vilkkaamman. Kaduilla kuuli puhuttavan monia eri kieliä ja vallitseva tunnelma oli ainutlaatuisen hieno. Käy katsomassa lisää kuvia instagram tililtämme, painamalla tästä!

Uudistimme sekä selkeytimme verkkosivujemme ilmettä ja sisältöä toukokuussa 2017. Jatkossa löydät hakemasi entistä helpommin.

Olemme myös ottaneen Instagramin aktiiviseen käyttöön.

 

 

Tutustu yrityksemme Instagramiin!

REFERENSSEJÄMME

OTA YHTEYTTÄ

Soita meidän asiakaspalveluun, lähetä sähköpostia tai täytä yhteydenottolomake.

Asiakaspalvelun numero: 045 2022242

Sakari Korpi

Virtuaalikierrosvastaava

sakari.korpi@starimage.fi

Samuli Tähtinen

Toimitusjohtaja

samuli.tahtinen@starimage.fi

Jani Utriainen

Markkinointivastaava

jani.utriainen@starimage.fi

Tilaa palvelu

Tilaa palvelu Star Image Oy:ltä.
    Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tilausehdot.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakaspalaute

Jätä palautetta Star Image Oy:lle.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.